HTML

abrakadabra

Ilyen név csak nincs. Nincs még egy olyan őrült, aki így nevezné el a blogját. Remélem. . A blog célja az lenne, hogy hátha nekem is jobb lesz, ha leírom, mi volt egy nap, úgy nagy vonalakban. Legalább lesz egy kis nyugim, ahogy végiggondolom a napot. Előbb-vagy utóbb úgyis véget ér a dolog, ha nem lesz rá időm, vagy kedvem hozzá. Remélem utóbb.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Bevezető

2011.09.13. 20:39 adam1224

Azért kezdtem ezt a blogot, mert Viki is írogat valami hasonlót, és bár személy szerint nem hiszem, de szerinte vicces lenne olvasgatni, miket is jegyzek fel nap mint nap. Valamilyen szinten nekem is jót tesz, ha néha szakítok rá egy kis időt, és végiggondolom a napomat, hátha valami pozitív hatással lesz az időérzékemre, és esetleg a fogalmazásomra is. (utóbbira jobban ráfér.)
Szóval, naponta vagy nem naponta, hosszabb-rövidebb beszámoló várható. Hosszabb, rövidebb leírással, nem titkoltan azzal a céllal is, hogy feljegyzésként szolgáljon nekem. Hiszen jól jöhet később egy-egy aznapi óra körülbelüli anyaga, benyomás órákról. Az ember nem tudhatja, mi fog később jól jönni :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refraktometer.blog.hu/api/trackback/id/tr923225237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása