HTML

abrakadabra

Ilyen név csak nincs. Nincs még egy olyan őrült, aki így nevezné el a blogját. Remélem. . A blog célja az lenne, hogy hátha nekem is jobb lesz, ha leírom, mi volt egy nap, úgy nagy vonalakban. Legalább lesz egy kis nyugim, ahogy végiggondolom a napot. Előbb-vagy utóbb úgyis véget ér a dolog, ha nem lesz rá időm, vagy kedvem hozzá. Remélem utóbb.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011-09-13

2011.09.13. 20:43 adam1224

Változatosság kedvéért fél 7kor kelés, BIMre tanulás, ilyet mindenkinek! Kettőt.
Már este van, majdnem nyolc óra, és egy sör után írom az egészet, visszagondolva az egész napra. Valószínűleg lesz egy kis tévedés, kis zrüzvarav, de nem vészes, remélem.
Reggel bim laborban óriási szerencsém volt: egyik kérdésre tudtam a válasz, másodikra makogtam valamit, a harmadikat meg lemásoltam Petiről, aki rosszat írt... DE kiderült, hogy a tankönyvben rosszul volt benne, így arra fogtuk :D labor megint spektrometriás volt, rengeteget pipettáztunk, tisztára mint a nyári gyakorlaton. De még mindig jól jártam, legalább tudok még egy fajta spektrofotométerrel mérni, és ezek valamikor úgyis jól jönnek. Ha máskor nem, akkor laborokban villogni :D
+ meghallgattuk, hogy a Grimm testvérek kémikusok voltak, és írtak egy mesét az inhibiált szubsztrát-enzim kinetikáról, Hófehérje és a hét laboráns címmel, amibe a királyfi csak az eladhatóság kedvéért került. Állítólag a mese létezik a neten, mindjárt nekiállok és megkeresem :D

Gyors kaja után irány mik-mak, és sikerült odatalálnom elsőre :D Szomorú, hogy erre büszke az ember, de a K épület az továbbra is K épület :D  Tanárnő az órán leverte az írásvetítőt, mint "van a poharat", de túlélte, a lámpája se törött el, úgyhogy hirtelen felindulásból megtapsoltuk. Egy írásvetítőt, nem a tanárnőt. :D Szerintem már Kurtánné is beállt a szokásos menetre, az előre megjósolt csupafarmer öltözékében volt, és egyik párost 1 percben ordította le. Olyan jó érzés volt, hogy a "figyelj, te! hé! Szemüveg!"-re esze,be se jutott, hogy nekem szól :D Bokor Nándi órái mélyebb nyomokat hagytak bennem, mint hittem.
Óra vége, regenerálódás, bolt (mai sajt kecskesajt, kíváncsian várom, milyen lehet), majd szobába beesés, Vikivel beszélgetés, szasz gyűlés ellógása és pihenés, mindenek felett pihenés... no meg két sör, éhgyomorra, hogy jól teljen az este :)
Létrehoztam egy blogot, refraktometer.blog.hu címmel, ezt épeszű ember úgysem találja meg magától :D remélem ma már nem fog semmi történni, mert pillanatnyilag nincs sok kedvem ide még többet írni, szóval posztolom is :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refraktometer.blog.hu/api/trackback/id/tr633225250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása